Kůzlečí hody 9. – 15. 4.

Šéfkuchař Pivovarských domů Miroslav Barcík

Šéfkuchař Pivovarských domů Miroslav Barcík

Přijďte si pro nový gurmánský zážitek!

Kůzlečí maso je jemně vláknité, šťavnaté a křehké. Na naše první kůzlečí hody jsme vybrali tyto úpravy:

Plněné artyčoky s konfitovaným kůzlečím masem v mléce s levandulí 
Zadělávané kůzle na bílém víně s čerstvou majoránkou a těstovinami
Smažený kůzlečí řízek s lehkým bramborovým salátem a ředkvičkami

Čerstvá mladá kůzlata nám dodá rodinná ovčí farma z Tachova.  

Těšíme se na vás!

Rezervace: 734 245 400

Kůzlečí hody v Pivovarskách domech