Zabijačkové hody v Restauraci a Pivnici

Doporučujeme rezervaci.

Restaurace: 734 245 400

Pivnice: 734 245 402

Předkrmy

Vepřová tlačenka s domácím chlebem s cibulkou a octem

Domácí škvarková pomazánka s kmínovým chlebem a čerstvou řeřichou

Polévka

Černá kroupová polévka „prdelačka“

Hlavní chody

Zabíjačkový guláš s domácími žemlovými knedlíky a červenou cibulí

Domácí jitrnice a jelítko se šťouchanými bramborami a kysaným zelím

Variace prejtu se zámeckými bramborami a čalamádou

Vepřový ovar (bůček, plec, krkovice, jazyk) s kmínovým chlebem, hořčicí, křenem a kyselou okurkou

Grilované  vykostěné vepřové koleno, uzené šťouchané brambory

Dezerty

Šišky s mákem, cukrem a karamelovým přepuštěným máslem

Hruškový závin s rozinkami a ořechy, rumovo-vanilková zmrzlina