Gurmánské jaro v Restauraci

Milujete chřest? A už jste ochutnali mladé kůzlečí maso?

Jaro v Pivovarských domech bude plné nových gurmánských zážitků, máme tu pro vás kalendář všech připravovaných akcí.

21. 3. Goût de / Good France

prohlédněte si menu

 

30. 3. – 2. 4. Velikonoční hody

Hráškový krém s pancettou,
jemná zelenina a pěna z čerstvého kozího sýru

Pečená vykostěná křepelka plněná „foie gras“ nádivkou,
špenátové pyré, cibulky v malinovém octu a křepelčí vejce

Bábovka na rumu „Rum Baba“
pistáciová zmrzlina a čerstvé ovoce

 

9. 4. – 15. 4. Jarní kůzlečí hody

 

2. 5. Osmichodové chřestové degustační menu

 

7. 5. – 31. 5. Chřestová sezóna